Dil Tercihi
TR / EN / RU
Telefon
+90 (264) 5829255
Fax
+90 (264) 5829257
Dil Tercihi
TR / EN / RU
TEKLİF AL

Sintar Mühendislik BAU 2023 Fuarı’nda Yeni Ürünlerini Sergiledi

Sintar Mühendislik , Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın lider Mimarlık, Malzeme ve Sistemler Fuarı BAU 2023’te tüm ürün gruplarını ziyaretçileri ile buluşturdu.

Sintar Mühendislik bu sene ürün gamına kattığı su yalıtım ürünleri , yeşil çatı sistem bileşenleri , montaj aksesuarları ve yalıtım bantlarını tanıtma fırsatı buldu.

Sintar Mühendislik İhracat Müdürü Dmitri Pereverzev , şuan halihazırda 20’nin üzerinde ülkeye ürünlerini ihraç ettiklerini , bu seneki fuarla bu sayıyı arttırmayı hedeflediklerini belirterek , bu seneki fuarın geçmiş katılımlarına göre çok daha verimli geçtiğinin altını çizdi.

Dmitri Pereverzev , “Hem müşterilerimiz hem de potansiyel iş ortaklarımızla dünyanın lider Mimarlık, Malzeme ve Sistem fuarı BAU 2023’te bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dijitalleşen dünyada hala bir araya gelmek ilişkileri sıcak tutmak açısından önemli. Önümüzdeki dönemde de önceliğimiz; mevcut ve potansiyel müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunarak pazarda büyümeye devam etmek.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

About the author

Leave a Reply